top of page
WEBLAP LOGO_WALTERFILMS.png

KIK VAGYUNK MI?

LIGET.jpg

Társak vagyunk. Társak az életben és társak a munkában. Az életünkben jelen lévő harmóniát a munkáink során is hozzuk magunkkal, ennek köszönhetően könnyedén túllendülünk minden nehézségen. Imádunk utazni, és felfedezni a világot, és mindenhova visszük magunkkal a kameráinkat, hogy mindig felidézhessük ezeket a szép emlékeket. Segítjük egymást az élet minden területén, és gondoskodunk róla, hogy a ti napotok is tökéletesen meg legyen örökítve. Mi vagyunk Klaudia és Walter Győrből, és örülünk, hogy megismerhetünk titeket! 

Klaudia rendkívül kifinomult ízlésvilággal rendelkezik, figyel az apró részletekre, fontosnak tartja, hogy az emberek jól érezzék magukat körülötte, törődő jellem, és osztozik más örömén. Fotói szinte életre kelnek, a párok imádják a közös munkát vele, hiszen minden igényre maximálisan odafigyel. A fotózáson kívül nagyon szereti még imádott  macskáit, Happy-t és Mancit, akik megannyi örömet hoznak a mindennapjaiba.

Walter fontosnak tartja, hogy minden, ami a keze közül kikerül, az tűpontos legyen. Rendkívül kritikus önmagával, nem éri be a közepessel. Minden filmet többször visszaellenőriz, nehogy egyetlen képkocka is hibásan kerüljön átadásra. Imádja a színeket, és szereti, amikor az üres papír megtelik ötletekkel. Folyamatosan tanul, és képezi önmagát, hogy ügyfeleinek a legjobb minőséget produkálhassa projektről projektre.

bottom of page