top of page
WEBLAP LOGO_WALTERFILMS.png

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen hosszú filmet csináltok?

5-10 perces filmeket szoktunk csinálni. Ennek az az egyetlen oka, hogy ennyi idő alatt sokkal jobban lehet hatni az érzelmekre. a 15-30 perces filmek sokszor vontatottá tudnak válni. Mi abban hiszünk, hogy megfelelő hosszúság mellett szép zenével, szép képi világgal jobban a lelketekhez tudunk szólni.

Vállaltok fotózást is?

Amennyiben felmerül az igény a fotózásra is, természetesen erre is van lehetőség. Walter filmezik, Klaudia pedig a fotókért felel.

Hányan dolgoztok?

Alapvetően egy filmes, és egy fotós van a csapatban. Ha a megbeszélések során felmerülne, hogy két kamerával szeretnétek, hogy megörökítsük a filmeteket, természetesen van lehetőség, hiszen számos jó szakembert ismerünk, akivel szeretünk is együtt dolgozni. Az árazás ennek függvényében változhat.

Meddig álltok rendelkezésre?

Tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy a menyecsketáncig maradunk, hiszen a legszebb és leghasznosabb felvételek nagyjából eddigre már elkészülnek. Tapasztalataink alapján a legjobb buli felvételek az első tánc után keletkeznek, ilyenkor még mindenki aktívabb.

Vállaltok kreatívozást külön napon?

A külön napos kreatívozás nagyon hasznos, hiszen az esküvő napján sokszor sietni kell a dolgokkal, és kevés idő maradhat olyan felvételekhez, ahol nem vagytok időhöz kötve, ezért mi mindig szoktuk javasolni a kreatív napot. Ilyenkor tudjuk a film legszebb felvételeit elkészíteni, ilyenkor van elegendő idő a fogadalom felolvasására, és ezek a film gerincét alkothatják, a végeredmény pedig még érzelemdúsabb lesz.

Vállaltok külföldön is esküvőt?

Természetesen se belföld, se külföld nem jelent nekünk akadályt. Imádunk utazni, és felfedezni a világot. A kiszállás feltételeiről a személyes elbeszélésünk folyamán egyeztetünk veletek.

Mi alapján választotok zenét?

A zene kulcsfontosságú eleme a filmeteknek, hiszen ezzel fogtok kapcsolódni a filmélményhez. Sajnos tapasztaltuk más szolgálgatóknál, hogy nem jogtiszta zenét használnak, ennek sajnos az az ára, hogy legálisan nem terjeszthető, és nem továbbosztható a film. Mi olyan zenetárhely szolgáltatókat használunk, ahol ezek a jogi korlátok nincsenek, így a filmjeiteket szabadon lehet terjeszteni és publikálni, ráadásul ezek nem annyira elcsépelt zenék, mert ritkán lehet őket viszont hallani.

Nyersanyagokat megkaphatjuk?

Tudnotok kell, hogy a filmjeitek hangulata gondos utómunka során kapja meg a kívánt kinézetét. Sokszor a nyersanyag 3-5 mp-es hasznos snittekből áll. Mivel tudjuk, ezzel az emberek zöme nem igazán tud sokszor mit kezdeni, ezért ajándékba adunk nektek egy összeválogatást a hasznos nyersekből egymás után vágva, így nektek is könnyebb visszanézni az egészet.

Hogyan kapjuk meg a kész filmet?

A kész filmet egy igényes fadobozban fakeretes pendrive-on adjuk át nektek, mert ha a filmjeinkben hiszünk, akkor annak tálalásában is. Az egyedi fadoboz és pendrive benne van az árban. Igény szerint Google Drive linket is mellékelünk nektek, hogy bárkinek tudjátok terjeszteni.

Hogyan tudunk titeket ajánlani másoknak is?

Amennyiben elégedettek voltatok velünk, és szeretnétek minket másnak is ajánlani, azt hálásan köszönjük. Természetesen szóban is tudtok minket ajánlani, de azzal tudtok a legjobban segíteni, hogy a Walter Films Facebook oldalán írtok rólunk értékelést, valamint ha megosztjátok a filmeteket bármely közösségi oldalon, akkor megjelölitek az oldalunkat a bejegyzésben. Előre is köszönjük ezt nektek!

bottom of page