top of page
WEBLAP LOGO_WALTERFILMS.png

MITŐL LESZ KÜLÖNLEGES A FILM?

A filmkészítés tulajdonképpen olyan, mint az építészet. Minden egy üres papírral kezdődik, a végére pedig felépül a ház. Egy ház akkor lesz tökéletes, ha megfelelő alapokon fekszik, a filmnél ez az alap a ti személyetek.

Fontosnak tartjuk, hogy megismerjünk titeket, a történeteteket, a boldog pillanataitokat, hiszen ezek a film minden képkockájában visszaköszönnek majd, hogy igazán azonosulni tudjatok vele.

Ha az alapokat lefektettük, következik az építés folyamata. A ti filmetekre átfordítva ez az esküvő napja, amikor jelen vagyunk, és minden fontos pillanatot lencsevégre kapunk. A ház falai akkor stabilak, ha minőségi alapanyagot használunk, ezért is törekszünk arra, hogy professzionális minőségben lássátok magatokat vissza, mintha moziba mennétek. Nem ismerünk kompromisszumot, ha az élményről van szó.

Ha a ház készen van, jön a berendezés. Ahogy szokták mondani, sokat elmond rólad az, hogy milyen belülről az otthonod. Jelen esetben ez nálunk az utómunka, ahol a nyers felvételekből készítünk számotokra is hangulatos képi világot. Ekkor történnek a színek életre keltése, melytől azt az érzést kapjuk, mintha életetek történetét mozivászonra vitték volna.

Minden munkánk során ügyelünk a precizitásra. Több éves filmes tapasztalunkat a ti napotok során is hozzuk magunkkal. Minden szöget, fényt, kompozíciót a lehetőségekhez képest a legszebb minőségben rögzítünk.

Az utómunka folyamat során alaposan, felvételről felvételre haladva finomítunk a képminőségen, hogy a végeredmény egy konzisztensen szép film legyen, hiszen ti a legjobbat érdemlitek.

HISSZÜK, HOGY KÜLÖNLEGESEK VAGYTOK

Képernyőfotó 2021-11-21 - 12.13.06.png

Akár különleges helyszínről van szó, akár egy hétköznapi környezetben tartjátok az esküvőt, a mi tapasztalatainknak köszönhetően a legszebb formájában jelenítjük meg őket, hiszen a filmjeitek egyik kulcsfontosságú eleme, a helyszín felvázolása, ez alapozza ugyanis a történet atmoszféráját, és ettől kezd el élni a filmetek.

Képernyőfotó 2021-11-21 - 12.10.46.png

Az ékszerek, a ruhák, a dekorációk, a gyűrűk, ezek mind ti vagytok. Ezek fontos esztétikai szempontok, melyeket figyelembe vesztek az esküvő szervezés alatt, ezért tartjuk fontosnak, hogy mi is figyelmet szenteljünk ezeknek a részleteknek, hiszen ezek tükrözik a stílusotokat, és a film is ettől fog még jobban rólatok szólni.

Képernyőfotó 2021-11-21 - 12.13.54.png

A szerelemben a finom érintések, a gyengédség, a törődés, az érzelmek, és a mindent átható szeretet formálja a kettőtök közti kapcsolatot, a film ezekre a pillanatokra fókuszál, mert a szívűnkből jön, és a lelkünkhöz szól. Fontosnak érezzük ezeket a pillanatokat, és fontosnak tartjuk, hogy ezeket újra és újra átélhessétek.

bottom of page