WEBLAP LOGO_WALTERFILMS.png
HOME
Képernyőfotó 2021-11-21 - 18.25.50.png

A TÖRTÉNET, AMELY RÓLATOK SZÓL

A legszebb filmek igaz történet alapján készülnek. Kedvenc filmjeinket gyakran szeretjük újranézni, hiszen az emlékeket, melyeket okoztak nekünk, szeretjük felidézni, hogy újra és újra átélhessük azt. Az életeseményekkel ugyanígy vagyunk.

 

Az emlék megkophat, de mi segítünk, hogy a történet, melynek főszereplői ti vagytok soha ne merüljön feledésbe.

ERDELY_LATKEP-07825.jpg

ESKÜVŐI FILMEK, MELYEKET MI KÉSZÍTETTÜNK

 
 

MITŐL LESZ KÜLÖNLEGES A FILM?

A filmkészítés tulajdonképpen olyan, mint az építészet. Minden egy üres papírral kezdődik, a végére pedig felépül a ház. Egy ház akkor lesz tökéletes, ha megfelelő alapokon fekszik, a filmnél ez az alap a ti személyetek.

Fontosnak tartjuk, hogy megismerjünk titeket, a történeteteket, a boldog pillanataitokat, hiszen ezek a film minden képkockájában visszaköszönnek majd, hogy igazán azonosulni tudjatok vele.

Ha az alapokat lefektettük, következik az építés folyamata. A ti filmetekre átfordítva ez az esküvő napja, amikor jelen vagyunk, és minden fontos pillanatot lencsevégre kapunk. A ház falai akkor stabilak, ha minőségi alapanyagot használunk, ezért is törekszünk arra, hogy professzionális minőségben lássátok magatokat vissza, mintha moziba mennétek. Nem ismerünk kompromisszumot, ha az élményről van szó.

Ha a ház készen van, jön a berendezés. Ahogy szokták mondani, sokat elmond rólad az, hogy milyen belülről az otthonod. Jelen esetben ez nálunk az utómunka, ahol a nyers felvételekből készítünk számotokra is hangulatos képi világot. Ekkor történnek a színek életre keltése, melytől azt az érzést kapjuk, mintha életetek történetét mozivászonra vitték volna.

Minden munkánk során ügyelünk a precizitásra. Több éves filmes tapasztalunkat a ti napotok során is hozzuk magunkkal. Minden szöget, fényt, kompozíciót a lehetőségekhez képest a legszebb minőségben rögzítünk.

Az utómunka folyamat során alaposan, felvételről felvételre haladva finomítunk a képminőségen, hogy a végeredmény egy konzisztensen szép film legyen, hiszen ti a legjobbat érdemlitek.

HISSZÜK, HOGY KÜLÖNLEGESEK VAGYTOK

Képernyőfotó 2021-11-21 - 12.13.06.png

Akár különleges helyszínről van szó, akár egy hétköznapi környezetben tartjátok az esküvőt, a mi tapasztalatainknak köszönhetően a legszebb formájában jelenítjük meg őket, hiszen a filmjeitek egyik kulcsfontosságú eleme, a helyszín felvázolása, ez alapozza ugyanis a történet atmoszféráját, és ettől kezd el élni a filmetek.

Képernyőfotó 2021-11-21 - 12.10.46.png

Az ékszerek, a ruhák, a dekorációk, a gyűrűk, ezek mind ti vagytok. Ezek fontos esztétikai szempontok, melyeket figyelembe vesztek az esküvő szervezés alatt, ezért tartjuk fontosnak, hogy mi is figyelmet szenteljünk ezeknek a részleteknek, hiszen ezek tükrözik a stílusotokat, és a film is ettől fog még jobban rólatok szólni.

Képernyőfotó 2021-11-21 - 12.13.54.png

A szerelemben a finom érintések, a gyengédség, a törődés, az érzelmek, és a mindent átható szeretet formálja a kettőtök közti kapcsolatot, a film ezekre a pillanatokra fókuszál, mert a szívűnkből jön, és a lelkünkhöz szól. Fontosnak érezzük ezeket a pillanatokat, és fontosnak tartjuk, hogy ezeket újra és újra átélhessétek.

 

KIK VAGYUNK MI?

LIGET.jpg

Társak vagyunk. Társak az életben és társak a munkában. Az életünkben jelen lévő harmóniát a munkáink során is hozzuk magunkkal, ennek köszönhetően könnyedén túllendülünk minden nehézségen. Imádunk utazni, és felfedezni a világot, és mindenhova visszük magunkkal a kameráinkat, hogy mindig felidézhessük ezeket a szép emlékeket. Segítjük egymást az élet minden területén, és gondoskodunk róla, hogy a ti napotok is tökéletesen meg legyen örökítve. Mi vagyunk Klaudia és Walter Győrből, és örülünk, hogy megismerhetünk titeket! 

Klaudia rendkívül kifinomult ízlésvilággal rendelkezik, figyel az apró részletekre, fontosnak tartja, hogy az emberek jól érezzék magukat körülötte, törődő jellem, és osztozik más örömén. Fotói szinte életre kelnek, a párok imádják a közös munkát vele, hiszen minden igényre maximálisan odafigyel. A fotózáson kívül nagyon szereti még imádott fehér macskáját, Happy-t, aki megannyi örömet hoz a mindennapjaiba.

Walter fontosnak tartja, hogy minden, ami a keze közül kikerül, az tűpontos legyen. Rendkívül kritikus önmagával, nem éri be a közepessel. Minden filmet többször visszaellenőriz, nehogy egyetlen képkocka is hibásan kerüljön átadásra. Imádja a színeket, és szereti, amikor az üres papír megtelik ötletekkel. Folyamatosan tanul, és képezi önmagát, hogy ügyfeleinek a legjobb minőséget produkálhassa projektről projektre.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen hosszú filmet csináltok?

5-10 perces filmeket szoktunk csinálni. Ennek az az egyetlen oka, hogy ennyi idő alatt sokkal jobban lehet hatni az érzelmekre. a 15-30 perces filmek sokszor vontatottá tudnak válni. Mi abban hiszünk, hogy megfelelő hosszúság mellett szép zenével, szép képi világgal jobban a lelketekhez tudunk szólni.

Vállaltok fotózást is?

Amennyiben felmerül az igény a fotózásra is, természetesen erre is van lehetőség. Walter filmezik, Klaudia pedig a fotókért felel.

Hányan dolgoztok?

Alapvetően egy filmes, és egy fotós van a csapatban. Ha a megbeszélések során felmerülne, hogy két kamerával szeretnétek, hogy megörökítsük a filmeteket, természetesen van lehetőség, hiszen számos jó szakembert ismerünk, akivel szeretünk is együtt dolgozni. Az árazás ennek függvényében változhat.

Meddig álltok rendelkezésre?

Tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy a menyecsketáncig maradunk, hiszen a legszebb és leghasznosabb felvételek nagyjából eddigre már elkészülnek. Tapasztalataink alapján a legjobb buli felvételek az első tánc után keletkeznek, ilyenkor még mindenki aktívabb.

Vállaltok kreatívozást külön napon?

A külön napos kreatívozás nagyon hasznos, hiszen az esküvő napján sokszor sietni kell a dolgokkal, és kevés idő maradhat olyan felvételekhez, ahol nem vagytok időhöz kötve, ezért mi mindig szoktuk javasolni a kreatív napot. Ilyenkor tudjuk a film legszebb felvételeit elkészíteni, ilyenkor van elegendő idő a fogadalom felolvasására, és ezek a film gerincét alkothatják, a végeredmény pedig még érzelemdúsabb lesz.

Vállaltok külföldön is esküvőt?

Természetesen se belföld, se külföld nem jelent nekünk akadályt. Imádunk utazni, és felfedezni a világot. A kiszállás feltételeiről a személyes elbeszélésünk folyamán egyeztetünk veletek.

Mi alapján választotok zenét?

A zene kulcsfontosságú eleme a filmeteknek, hiszen ezzel fogtok kapcsolódni a filmélményhez. Sajnos tapasztaltuk más szolgálgatóknál, hogy nem jogtiszta zenét használnak, ennek sajnos az az ára, hogy legálisan nem terjeszthető, és nem továbbosztható a film. Mi olyan zenetárhely szolgáltatókat használunk, ahol ezek a jogi korlátok nincsenek, így a filmjeiteket szabadon lehet terjeszteni és publikálni, ráadásul ezek nem annyira elcsépelt zenék, mert ritkán lehet őket viszont hallani.

Nyersanyagokat megkaphatjuk?

Tudnotok kell, hogy a filmjeitek hangulata gondos utómunka során kapja meg a kívánt kinézetét. Sokszor a nyersanyag 3-5 mp-es hasznos snittekből áll. Mivel tudjuk, ezzel az emberek zöme nem igazán tud sokszor mit kezdeni, ezért ajándékba adunk nektek egy összeválogatást a hasznos nyersekből egymás után vágva, így nektek is könnyebb visszanézni az egészet.

Hogyan kapjuk meg a kész filmet?

A kész filmet egy igényes fadobozban fakeretes pendrive-on adjuk át nektek, mert ha a filmjeinkben hiszünk, akkor annak tálalásában is. Az egyedi fadoboz és pendrive benne van az árban. Igény szerint Google Drive linket is mellékelünk nektek, hogy bárkinek tudjátok terjeszteni.

Hogyan tudunk titeket ajánlani másoknak is?

Amennyiben elégedettek voltatok velünk, és szeretnétek minket másnak is ajánlani, azt hálásan köszönjük. Természetesen szóban is tudtok minket ajánlani, de azzal tudtok a legjobban segíteni, hogy a Walter Films Facebook oldalán írtok rólunk értékelést, valamint ha megosztjátok a filmeteket bármely közösségi oldalon, akkor megjelölitek az oldalunkat a bejegyzésben. Előre is köszönjük ezt nektek!

 

LÉPJETEK VELÜNK KAPCSOLATBA!

Amennyiben úgy döntöttetek, hogy velünk szeretnétek dolgozni, keressetek bizalommal minket!

Köszönjük, hogy írtatok, igyekszünk mihamarabb válaszolni.

Szlovénia_Szerkesztett-6.jpg
Szlovénia_Szerkesztett_KLAU.jpg
P1200148.JPG
WalterFilms_LOGO_black.png
HOME